Over Missbbq

 

In een typische mannenwereld is het tijd voor nieuw geluid. Mooie gerechten….. vuur…. subtiele bereidingswijzen……. rook.

Het is tijd voor de vrouwelijke touch!

 

Mijn verhaal

Where It All Began

Wat leuk dat je op mijn website komt kijken!

Ik ben sinds ik mij kan herinneren al fan van koken, eten en alles wat met de keuken te maken heeft. Mijn gedachten glijden de hele dag af naar gerechten en ingrediënten. Hoe kan ik iets nog lekkerder maken, wat proef ik nu precies, hoe ruiken de ingrediënten en waar kan ik het voor gebruiken?

Ik ben begonnen met het “gewone koken” in de keuken en dan vooral het bakken van taarten en andere zoetigheden. Nu ben ik er al snel achter gekomen dat daar mijn specialiteit niet ligt! Het continue afwegen tot op de gram is niet voor mij weggelegd. Ik ben meer van het gevoelswerk en het proeven of alles in balans is.

Twee jaar geleden heb ik een uitstap gemaakt naar buiten. Daar stond mijn man altijd voltrots achter de barbecue, terwijl hij binnen de pannen niet wist te vinden:)

Dus ik dacht, als hij dat kan, dan kan ik dat ook! En dat had ik nu niet moeten doen…… De verslaving was geboren! Nu ben ik alleen maar buiten te vinden met de barbecue en mijn Dutchoven.

Na mijn #bbqtakeover was een idee geboren. Als ik dit kan, dan kunnen andere vrouwen dit ook? En waarom doen wij dit niet vaker? Ik wil met mijn website vrouwen  motiveren om ook vaker achter de barbecue te koken en laten zien dat ook vrouwen achter het vuur een top prestatie kunnen leveren.

Heel veel leesplezier!

Gemma van Aken
Missbbq

Feesten en partijen

Wil je eens wat anders op je feestje en mensen echt versteld laten staan?
Missbbq komt ook op locatie.

Borrelhapjes op bestelling

Verras je gasten met hapjes van de barbecue.
Kijk hier voor meer informatie en bestel mijn huisgemaakte hapjes voor bij je borrel!

Blog

Benieuwd naar de ervaringen van Missbbq, bekijk dan snel het blog.

Testimonials

Hartverwarmende reacties

“Sprakeloos”

"Gemma, je hebt me echt verrast met de ingrediënten en de bereidingswijze. Wat maak jij een verrukkelijke gerechten"

Rosalie

“Dank je wel”

"Dank voor je inlevendheid en betrokkenheid bij ons feest. Het was een waar cadeau waarvan wij nog lang zullen nagenieten "

Sanne en Michiel

“Puur genieten”

"Gemma weet hoe ze smaken kan combineren, met veel aandacht voor ingrediënten. Met enthousiasme en passie, bereid ze smaakvolle gerechten van vlees tot taarten."

Rositsa

"Fantastisch"

"Top service, top kwaliteit, top vrouw"

Jan-Pieter

Contact

Voor informatie en vragen kun je altijd contact met mij opnemen

Volg me op social media!

Pin It on Pinterest

Share This