Weber Pulse 2000 review

door | vrijdag, 18 mei, 2018

Weber

logo-weber-stephen

Super leuk! Een tijd geleden ben ik bij Weber op bezoek geweest om met hun eens te overleggen hoe we meer dames kunnen inspireren om achter de BBQ te krijgen. Ik was heel benieuwd wat hun ervaringen tot nu toe waren wat zij al hadden gedaan ter promotie. Na een super leuk gesprek werd er gevraagd of ik de Weber Pulse 2000 wilde testen en kijken wat ik ervan vond.

Weber Pulse

Natuurlijk wilde ik dat! Ben altijd in voor het testen van nieuwe apparatuur in de markt. De Weber Pulse is een elektrische Barbecue en die heb ik niet in mijn bezit. Ik was dus ook wel benieuwd naar de verschillen en de mogelijkheden.

Twee weken geleden was het zo ver. Ik kreeg de Pulse geleverd. Leuke was dat mijn vader uit Amerika op bezoek was en dat hij zijn oog ook op de Pulse had laten vallen om eens te kijken of het een goede optie voor hem was als Tailgate barbecue op zijn truck. Maar de Pulse wordt in Amerika niet verkocht! Dus het was voor hem ook de perfecte gelegenheid om hem te testen!

Aan de slag!

Weber PulseEr werd een pizzasteen meegeleverd, dus we zijn daar eerst mee aan de slag gegaan. Als test hebben we flamekuchen gehaald en die voor ’s avonds op de steen gebakken. De Pulse kwam tot een temperatuur van 270 graden en de flamekuchen bakken was dan ook een peulenschilletje! Ook het bakken van een hamburger was geen probleem en ook spareribs gingen er prima op. Ik had geen smoke tube, dus ik miste wel het rooksmaakje.

Wat vind ik ervan

Burger op de Weber PulseVoordeel van de Pulse is dat hij zo warm is, je pakt je ingrediënten en wanneer je terug loopt is hij al bijna op temperatuur. Ook de schoonmaak was heel makkelijk te doen. Het is echt een gemaksapparaat. Ik mis toch wel de lol van het maken vuur, het spelen met de kolen en de extra smaak van rookhout.  Al met al dus een goed apparaat om te hebben voor wanneer je geen open vuur mag hebben of echt van het gemak bent, maar ik hou het toch bij mijn kolenbarbecue’s!

Missbbq ook op jouw evenement aanwezig?

Volg me op social media!

Pin It on Pinterest

Share This